Qui sóc?

Edgar Gubianas

 

Hola

 Sóc Edgar Gubianas i vaig néixer a Barcelona l'any 1983, començo a interessar-me de ben jove per la música i les arts gràfiques. Vaig estudiar art, començant pel Batxillerat artístic al Prat del Llobregat, Belles Arts a la Universitat de Barcelona, gravat i tècniques d'estampació a l'Académie Royale des Beaux-Arts de Bruxelles. Sempre enredat en algun projecte musical, combinant els estudis amb treballs de tota mena.

 En els darrers anys he deixat temporalment de banda els projectes musicals per centrar-me en la creació d'imatges. Especialment per a cobertes mitjançant la utilització de programes d'edició, manipulant imatges amb collages, gràfics, arts amb vectors i també il·lustracions que parteixen del dibuix fet a mà i acaben editades amb màquina. Intentant estar al dia en l'entorn digital, realitzo cursos de diferents softwares d'edició d'imatge i audiovisuals amb freqüència.

 En aquest espai podeu veure tant els darrers treballs realitzats per a diversos projectes com també propostes orientatives del que faig. Si necessiteu qualsevol art de coberta per al vostre projecte, no dubteu en posar-vos en contacte, m'adapto fàcilment a la idea que tingueu al cap, amb comunicació fluida, compliment dels temps d'entrega i un resultat original. També estic obert a contractació, formar part d'un equip, agència i d'altres.

Gràcies per l'atenció.